Logowanie partnera

Zamknij

Zapomniałem hasła

Polityka prywatności

  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

 

  1. Administratorem danych osobowych jest Ryszard Woźniak, ul. Chopina 7, 63-700 Krotoszyn.

 

  1. Na naszej stronie możesz zostać poproszony o podanie następujących danych:Nasza strona wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Dane zapisane przez nasz system na Twoim komputerze będą niewidoczne dla innych serwisów oraz stron internetowych.
    1. Imię i nazwisko oraz pełen adres zamieszkania, telefon – w celach rejestracyjnych lub też realizacji wysyłki zamówionych przez Ciebie towarów, dane adresowe nie zostaną wykorzystane w celach marketingowych,

 

  1. adres e-mail – na który możemy wysłać do Ciebie od 1 do 2 wiadomości marketingowych miesięcznie,

 

  1. Nasza strona wykorzystuje technologię Google Analytics, która pozwala nam na badanie najbardziej korzystnych dla użytkowników  serwisu kierunków rozwoju.

 

  1. Każdy użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych sobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

 

  1. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

 

  1. Każdy użytkownik naszego serwisu ma możliwość wglądu do przechowywanych przez nas swoich danych osobowych

 

  1. W każdej chwili możesz zażądać usunięcia swoich danych osobowych z naszej bazy. W tym celu należy wysłać stosowne żądanie na adres elektroniczny firmy.

 

« Powrót